Jono-toiminto käyttöön tuntivarauksiin! | Lewell

Jono-toiminto käyttöön tuntivarauksiin!

Enää ei tarvitse kyttäillä paikkaa täynnä olevilta tunneilta, vaan voit ilmoittaa itsesi jonoon!

LeWELLin oheistunnit aukeavat varattaviksi tasan viikkoa ennen tunnin ajankohtaa. Tietyt tunnit ovat monen asiakkaan suosiossa, ja täyttyvät nopeasti. Meillä ei ole tällä hetkellä aktiivista sanktiokäytäntöä ja toivommekin, ettei sitä tarvitsisikaan ottaa käyttöön. Tämä edellyttää, että asiakkaat peruvat varauksensa, mikäli tietävät, että eivät pääsekään tunnille. On kaikille vähän kurjaa, jos tunti näyttää kalenterissa täydeltä, mutta paikalla on vain 8 henkilöä. Pidetään siis yhdessä huolta, että saavutaan varatuille tunneille tai perutaan ne ajoissa (viimeistään 2h ennen tunnin alkua).

Paikkojen kyttäämistä helpottaa uusi jonotoiminto! Eli nyt voit varauskalenterissa ilmoittautua jonoon, ja järjestelmä kertoo sinulle kuinka monennella sijalla olet jonossa. Kannattaa ladata LeWELLin sovellus, sillä vapautuvasta paikasta tulee sinulle push-viesti puhelimeesi kun sovellus on ladattuna ja ilmoitukset sallittuna (etusivulta -> omat tiedot).

Kun tunti on täynnä, näet"ilmoittaudu tapahtumaan" -tekstin sijaan "liity jonoon" -painikkeen.

Klikkaa "liity jonoon", niin näet tämän viestin ja näet oikeasta ylänurkasta kuinka mones olet jonossa.

Pystyt myös peruuttamaan jonotuspaikkasi tarvittaessa. Jos sinulle vapautuu paikka tunnilta, saat push-viestin puhelimeesi.